Posts Tagged ‘локации’

66 локации ќе потонат во мрак за Часот на планетата Земја!

Added by Earth Hour Macedonia on 18th March 2016 in the category Прес.

Седма година по ред, Македонија се вклучува во одбележувањето на најголемата светска еколошка акција Часот на планетата Земја, кога во 20:30 часот по локално време, во период од еден час во мрак ќе потонат над 178 земји и 7000 града ширум светот.Read the complete post »