Posts Tagged ‘охрид’

Скопје и Охрид во едночасовен еколошки мрак за Часот на планетата Земја

Added by Earth Hour Macedonia on 26th March 2021 in the category Прес.

Дванаесета година по ред, Македонија се вклучува во одбележувањето на најголемата светска еколошка акција Часот на планетата Земја, кога во 20:30 часот по локално време, во период од еден час во мрак ќе потонат над 180 земји и 7000 града ширум светот.Read the complete post »