Медиумите за нас

Часот на планетата Земја 2015

Соопштение 1 – И Македонија дел од глобалното видео за Часот на планетата Земја

  1. Популарно – http://www.popularno.mk/…/%d0%bc%d0%b0%d0%ba%d0%b5%d0%b4%d…/

  2. Курир – http://www.kurir.mk/…/186700–Makedonija-del-od-oficijalnat…

Следи нѐ секаде!

youtubeinstagram