Виртуелен спотлајт

Низ годините, исклучувањето на осветлувањето на спомениците и зградите ширум светот предизвикуваше навистина ретка и инспиративна глетка која помагаше да се привлече вниманието на јавноста .

Оваа година, додека ги исклучуваме светилките ноќта на Часот на планетата Земја (27 март), ќе објавиме и моќна видео порака и ќе ги поканиме нашите подржувачи да ја споделат на своите социјални мрежи.

Нашата цел? Повторно  да ја создадеме истата инспиративна глетка, но овој пат виртуелно, преку Интернет, преземајќи ги социјалните мрежи на милионите луѓе ширум целиот свет и ставајќи го центарот на вниманието на нашата планета, проблемите со кои се соочуваме и како ние можеме да помогнеме.

Да го натераме светот да види и да го натераме светот да зборува.

БИДИ ДЕЛ ОД ПРВИОТ #EARTHHOURMK ВИРТУЕЛЕН СПОТЛАЈТ

Следи нѐ секаде!

youtubeinstagram