Одбројувањето започнува: Исклучи ги светилките!

Added by Earth Hour Macedonia on 1st March 2015 in the category Прес.

Уште 28 дена до Часот на планетата Земја! Најголемата светска волонтерска акција го најавува големиот настан на 28 март во 20:30 кога во мрак ќе потонат над 162 земја и 7000 градови, меѓу кои дел е и Македонија.

Доколку и во вашата општина или град се одржува Часот на планетата Земја, пријавете го вашиот настан со клик тука, со цел да можеме да ве контактираме и да ви помогнеме во организацијата на истиот.

Во продолжение погледнете ја првата видео тизер најава:

Употреби ја #твојатамоќ и промени ги климатските промени!

ВКЛУЧИ СЕ ВО АКЦИЈА – ИСКЛУЧИ ГИ СВЕТИЛКИТЕ!

Следи нѐ секаде!

youtubeinstagram