Прослави го Часот на планетата Земја!

Added by Earth Hour Macedonia on 28th March 2015 in the category Прес.

ПРОЧИТАЈ ГИ ИНСТУКЦИИТЕ (ЗАДОЛЖИТЕЛНО) СО КЛИК ТУКА!

Неколку часа нѐ делат од еколошкиот мрак за Часот на планетата Земја!

ПОСЕТИ ЈА ЦЕНТРАЛНАТА МАНИФЕСТАЦИЈА НА УЛИЦА МАКЕДОНИЈА ИЛИ ИСКЛУЧИ ГИ СВЕТИЛКИТЕ ВО ТВОЈОТ ДОМ!

Дали и ти ќе ја одбележиш нашата акција? Испрати ни фотографија или видео на следниот линк: http://earthhourmk.org/isprati-foto/

1. Испратете фотографии на [email protected] или видео на [email protected]

2. Доколку материјалот го надминува лимитот на прикачување, испратете ги материјалите преку wetransfer.com na [email protected] или [email protected] соодветно!

3. Користете ги ознаките ‪#‎EarthHourMK‬ или ‪#‎ТвојатаМоќ‬ доколку прикачувате ваши фотографии на социјалните мрежи!

МАКЕДОНИЈА, ВКЛУЧИ СЕ ВО АКЦИЈАТА И ИСКЛУЧИ ГИ СВЕТИЛКИТЕ!

Следи нѐ секаде!

youtubeinstagram