Archive for June 26th, 2016

ИЗВЕШТАЈ НА АКТИВНОСТИ 2016

Added by Earth Hour Macedonia on 26th June 2016 in the category Прес.

Здружението за заштита на животната средина ЧАСОТ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЈА Скопје го објави извештајот за активности поврзани со активностите за организирање на акцијата Часот на планетата Земја 2016.Read the complete post »