Испрати донација

Часот на планетата Земја а најголемата светска волонтерска акција! Но, сепак, за да можеме да ви ја пренесеме мисијата, секоја донација нѝ и добредојдена.

Доколку сакате да ја поддржите нашата мисија, можете да донирате со клик на следното копче или стапете во контакт со нас преку следниот линк. 

Следи нѐ секаде!

youtubeinstagram