Како да се вклучам?

Без разлика каде се наоѓате во светот, можете да направите влијание и да ја употребите вашата моќ овој час на планетата Земја. Прочитајте понатаму за да ги истражите сите различни начини на кои можете да учествувате.

Планирате да го славите Часот на планетата Земја со нас? Пријавете го вашиот настан!

ПРИЈАВИ НАСТАН

ИСКЛУЧИ ГИ СВЕТИЛКИТЕ

Тоа е основата на нашата акција. Едноставно е – вклучи се во акцијата и исклучи ги светилките на 28 март во 20:30 часот.

Веќе планиравте да ги исклучите светилките? Следете не на социјалните мрежи за да дознаете на кои настани можете да се придружите за заеднички да го прославиме часот во мрак.

СЛЕДИ НЕ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ

Стани наш пријател на социјалните мрежи Facebook и Instagram, сподели го гласот за акцијата со твоите пријатели и стани дел од заедницата поддржувачи на планетата Земја!

Тагни не на социјалните мрежи со хаштагот #EarthHourMK и означи не на твоите Instagram story со @earthhourmk! 🙂

ПОДДРЖИ НЕ

Имате бизнис и сакате да не поддржите? Погледнете на кој начин можете да придонесете кон најголемото светско еколошко движење.

Следи нѐ секаде!

youtubeinstagram