Вклучи се во акција

Сакаш да помогнеш во промоција на Часот на планетата Земја?

Употреби ја #твојатамоќ и со користење на ознаката #EarthHourMK прошири го гласот! Погледни ги нашите видеа, испринтај ги постерите, постави го банерот…

print

Преземи ги официјалните постери и плакати, испечати ги и промовирај ја акцијата во твоето училиште, бизнис, општина, град! (кликни на сликата или тука)

web

Преземи ги веб креативите и објави ги на интернет, на твојот блог или како објава на социјалните мрежи! (кликни на сликата или тука)

banner

Дали си сопственик на веб страница? Преземи ги официјалните веб банери и објави ги во слободните позиции на твојот веб сајт! (кликни на сликата или тука)

socialmedia

Преземи ги официјалните profile и cover фотографии и украси го твојот профил на социјалните мрежи Фејсбук и Твитер! (кликни на сликата или тука)

promo

Запознај ја јавноста со активностите на Часот на планетата Земја, преземи ги најновите промо текстови! (кликни на сликата или тука)

video

Погледни ги и сподели ги нашите официјални видеа. Не заборавај да го искористиш хаштагот: #EarthHourMK #TvojataMok кога ги споделуваш видеата!

Доколку ти се потребни видеата во телевизиски квалитет, симни ги на следниот линк.

 

 

 

Следи нѐ секаде!

youtubeinstagram