Posts Tagged ‘даниел кајмакоски’

Познатите личности се вклучуваат во Часот на планетата Земја!

Added by Earth Hour Macedonia on 15th March 2015 in the category Прес.

Шеста година по ред, Македонија се вклучува во одбележувањето на најголемата светска волонтерска акција Часот на планетата Земја, во која учество ќе земат над 162 земји ширум светот.Read the complete post »