Posts Tagged ‘дигитална конференција’

#EARTHHOURMK: Дали природата го возвраќа ударот?

Added by Earth Hour Macedonia on 22nd March 2021 in the category Прес.

Експерти од различни области ќе дискутираат под мотото „Дали природата го возвраќа ударот?“ на првата дигитална климатска конференција која ќе се одржи оваа сабота (27 март), со почеток во 19:30 часот, а со која виртуелно ќе се одбележи годинашната акција Часот на планетата Земја.Read the complete post »