Posts Tagged ‘познати личности’

Моќна македонска реклама за Часот на планетата Земја!

Added by Earth Hour Macedonia on 9th March 2016 in the category Прес.

На 10 дена до најголемата светска еколошка акција кога во едночасовен мрак ќе потонат преку 7000 града во над 170 држави, организацијата на Часот на планетата Земја во Македонија официјално го промовираше македонскиот видеоспот за акцијата за 2016 година.Read the complete post »

Познатите личности се вклучуваат во Часот на планетата Земја!

Added by Earth Hour Macedonia on 15th March 2015 in the category Прес.

Шеста година по ред, Македонија се вклучува во одбележувањето на најголемата светска волонтерска акција Часот на планетата Земја, во која учество ќе земат над 162 земји ширум светот.Read the complete post »