Posts Tagged ‘2016’

Македонија во светската реклама за Часот на планетата Земја!

Added by Earth Hour Macedonia on 15th February 2016 in the category Прес.

Како што започнува одбројувањето до најголемата светска еколошка акција Часот на планетата Земја, денеска тимот на ова движење официјално го промовираше глобалното видео од светската маркетинг кампања во кое се појавуваат и неколку инсерти од Македонија!Read the complete post »